ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφή λόγω άσκησης του Δικαιώματος Υπαναχώρησης (κατ’ άρθρο 3 του ν. 2251/94 ως ισχύει)

Εάν είστε φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) και η αγορά σας προορίζεται για προσωπική και μόνο χρήση, τότε δικαιούστε να υπαναχωρήσετε χωρίς να αναφέρετε κάποιο λόγο εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοσή του σε εσάς, επιστρέφοντάς μας το προϊόν.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον:

  • το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, με το σύνολο των εξαρτημάτων και των εντύπων που το συνοδεύουν
  • η σχετική δήλωσή σας γίνει πριν την παρέλευση του 14ημέρου από την παράδοσή του σε εσάς .

Έξοδα Αποστολής: η επιστροφή γίνεται με έξοδα δικά μας και κόστος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της σχετικής ως άνω Δήλωσής σας για Υπαναχώρηση.

Έλεγχος & Επιστροφή Χρημάτων: Εφόσον εντός του εν λόγω διαστήματος το προϊόν παραληφθεί από εμάς, και αφού ελεγχθεί και διαπιστωθεί η καλή του κατάσταση κατά τα ανωτέρω, θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το είχατε εξοφλήσει το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημέρα που αποστέλλεται σε η Δήλωση σας Υπαναχώρησης.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ στο πλαίσιο επιστροφής προϊόντος:

Στην περίπτωση που στο πλαίσιο των ανωτέρω (λ.χ. στην περίπτωση της υπαναχώρησης), θα προβούμε σε εξόφληση προς εσάς του αρχικού τιμήματος, διευκρινίζεται ότι:
– Αν η πληρωμή του είχε γίνει από εσάς με την χρήση Πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η Τράπεζα θα προχωρήσει σύμφωνα με τους όρους που προβλέπονται από τη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ του πελάτη (εσείς) και της Τράπεζας του. Η Εταιρεία μετά από την ενημέρωση αυτή δεν φέρει καμία ευθύνη για την υλοποίηση των όρων της προαναφερθείσας σύμβασης μεταξύ του πελάτη και της Τράπεζας καθώς και για τον χρόνο και τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού της εν’ λόγω συναλλαγής.
– Στην περίπτωση που η εξόφληση του τιμήματος έχει γίνει με μετρητά ή Τραπεζικό έμβασμα ή αντικαταβολή, προκειμένου να σας επιστραφεί το εν λόγω ποσό, θα υποδεικνύετε από πλευράς σας Τραπεζικός λογαριασμός (αποστέλλοντας αποδεικτικό ότι είστε ο δικαιούχος αυτού) στον οποίο θα γίνεται με κατάθεση η επιστροφή του τιμήματος του προϊόντος.

Για όλες τις περιπτώσεις καλέστε στο +306981764991 ώστε να σας καθοδηγησούμε με τα απαραίτητα βήματα για να ολοκληρωθεί το αίτημα σας

Επιστροφές- Αντικαταστάσεις

Σύμφωνα με τη δέσμευσή μας για εξυπηρέτηση πελατών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πολιτική επιστροφών μας.

Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών από την παραλαβή του. Λάβετε υπόψη ότι ισχύουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση, αχρησιμοποίητο και άθικτο.
  • Θα πρέπει να περιλαμβάνονται όλες οι αυθεντικές συσκευασίες, ετικέτες και αξεσουάρ.
  • Είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα αποστολής που σχετίζονται με την επιστροφή.
  • Για να ξεκινήσετε μια επιστροφή, επικοινωνήστε στο +306981764991 , παρέχοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας και μια σύντομη εξήγηση για τον λόγο της επιστροφής. Θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία επιστροφής.


Τα ανοιγμένα προϊόντα δεν μπορούν να επιστραφούν για λόγους υγιεινής και ασφάλειας.

Πολιτική της εταιρείας μας, λόγω της φύσης των προϊόντων μας, είναι να μη γίνονται δεκτές οποιεσδήποτε επιστροφές.
Καμία ευθύνη δεν έχουμε σε περίπτωση που οποιοδήποτε τιμή των φυσικοχημικών χαρακτηριστικών των προιόντων μεταβληθεί λόγω προσμίξεων με άλλα υλικά, ή κακής αποθήκευσης αυτών πριν από την χρήση τους.
Σε κάθε περίπτωση, για να είστε σίγουροι ότι το προϊόν που θα παραλάβετε θα είναι αυτό που θέλετε, παρακαλούμε ανατρέξτε στις οδηγίες χρήσης για την σωστή επιλογή προιόντων σύμφωνα με τις ανάγκες σας.